azi

Zbang.. click.. se aude cum canta alexandrionul in pahar. Geneza. O tigara si restul e departe. Ca un curcubeu la care nu ajung. Aici aproape raman placerile la care n am cum sa renunt. Istoria, geografia , anatomia corpului uman,  pielea, ochii gura, pasiunea si tot ce are legatura cu viata si moartea, luxul care te provoaca sa rezisti pana la ultima picatura de suflet.

Baby si a numit sanii: ursi. Cum sunt ursii mei , unul Grizzly si unu Polar. Fram, adapostit in bisericile de la polul nord. Fram procreeaza. Se divide pe el insusi. Fram cotizeaza placerilor un ingredient din care baby isi culege orgasmul. Si ce orgasm..asa ca si cum ar inghite zmeura. Zmeura. Si multa muie. Ca o caseta care se repeta si se repeta..

Si a cumparat ea niste bodyuri negre, piele, plase si cacaturi. Nu are rost sa zic ca nu prea m am bucurat de ele, ca n mortii mei am fost mai mereu prins. Bratele invizbile ale unor cacaturi care s au cuibarit in creierul meu. Si au prins radacini. Dar imi revin si ma reaprind in peisaj. Normal ca ma reaprins, asa cum se reaprinde si ea. Ca doarme cam de mult. A dat prea multe rateuri cu mine si e in depresie. Cine stie cand ii trece si cu ce anume… dar eu stiu de ce anume are ea nevoie. Nu prea indrazneste sa ia. E timida ca o virgina. Da. Baby cand e virgina e nasoala. Si nici nu si da seama. E ca un desen cu Tom si Jerry pe care l am tot vazut… si revazut.

Astept cu incredere si nerabdare clipa n care Eva o sa treaca la treaba. O sa ia ceea ce si doreste ca inainte. O sa puna totul cu botu pe labe. Pentru ca Eva are ce sa arate. Are ce sa simta. Are atata viata n ea… eva poate sa tina sub tutela ei ganduri si industrii, americi si australii. Eva poate daca vrea sa aiba orice. E suficient sa si doreasca si o sa primeasca orice. Orice. Absolut orice.

Eva, revino ti. Mi e dor de foamea ta salbatica..de cerul tau..de parfumul tau de curva penala!

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: