curand

Doua saptamani in care habar n am.ce s a intamplat si cum dracului au trecut. Baby e barbara zilele astea. Sau a fost.. da.. a fost. A dus coabitarea la un rang incediar in care am rezistat mai mult decat eroic si daca toate iesirile astea nu m au invins, probabil nu mai pot fi invins.

De neinvins. Da.. ce forcing la munca,pulica.. asa..ca octombrie sa fie total. A fost greu, coaie.. greu. Cata lipsa si cat dor. Sa fi mereu plecat e mai mult decat ca pula.. e teribil. Baby.. fara mine. Eu fara ea..  ce e de trait intr un scenariu ca asta? Am fost asa.. prinsi. Ne am intalnit rar si atunci cand am facut o, eram pe jumatate morti. Dar nu pot sa ma plang prea mult, am simtit in aproape fiecare noapte mana ei calda pe spatele meu. Palma ei mantuitoare turna in mine energie. Energie. Krypton. De pe ce planeta o fi venita aici pizda asta?

Pe scurt.. am muncit. De sex n a mai fost vorba… doar cateva minute de laba vibranta cu unghii roz si ochi aprinsi. Mi o freca ca si cum s ar freca pizda.. sub cap..cu doua degete. Atat… si nimic mai mult pentru mine. Nimic mai mult.. ca la sfarsitul drumurilor..

Astazi revin. E ultimul cacat pe care tre sa trec. Ultima lupta pe luna asta si de.. poimaine, raspoimaine.. o sa ma ocup de problemele noaatre. A fost un forcing.. da.. un atac bestial. N am vazut nici meciuri, n am simtit nici o pluta cum se misca pe val.. timpul e mai pretios ca niciodata si va fi din nou al nostru. In curand timpul va fi al nostru.

Cand am plecat dormea… intinsa..rastignita pe tot patul. Niste boxeri maro cu bambi ii incadrau la perfectie pizda. N am rezistat fara sa i dau un sarut.. am facut o intr o liniste deplina..fara s o trezesc. A scos un singur murmur. Si aia a fost.. am plecat iar.. pentru trei zile. Trei zile. Sper sa fi meritat tot zbuciumul asta, tot dorul.

Te iubesc , baby. Imi lipsesti.. in pula mea sunt ca un calugar trist. Si arat ca unul. Dar pula imi renaste n pantaloni, fumega asa ca Etna si o sa erupa ca Vezuviul in pantecul tau. M ai uitat? Cine stie ce o fi in mintea ta… aflam noi.. depistam noi toate secventele si frecventele care ti au picat rau. Si nu mai fi pizda proasta, razi… ne vedem curand!.

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: