Axa

As fi vrut sa incep biblia asta cu un discurs d ala..de inverzit peretii mintii, de rezolvat ecuatii salbatice, de procesat acorduri fine, de vioara sau chitara sau poate flaut.. sau trompeta… din care sa nu mai reiasa chintesenta asta salbatica a ceea ce mi doresc sa transmit.

Adica realitatea absoluta, forta cu care ea te loveste in fata. Povestile si basmele sunt pentru turbati. La fel ca vinul. Realitatea. Adevarul. Sa scrii adevarul. Mereu si mereu.. sa scrii adevarul cu orice prilej, in orice circumstanta. Chiar daca asta inseamna sa scrijelesti durerea si duhoarea din tine pe pagini albe ca chilotii lu baby.

Da.. mi as fi dorit sa fac asa. Sa incep cu o minciuna. Sa incep cu o poveste. Cu doi indragostiti si bla bla si cum se iubeau ei prin parcul plin de flori. Si cum se uitau la cerul cu stele. Si cum se tineau de mana si cum tup tup culegeau o papadie si suflau in ea. Si cum ea il lua de mana si cum il saruta sub clar de luna si ii promitea iubire vesnica si nemuritoare. Si se alintau.. si isi promiteau. Si cum el o conducea la casa din povesti si dragostea mare se nfiripa…

Cand vreodata? Cand? Sa fiu nebun sa cred in miracole si iubiri.. nu cred in iubiri. Iluzii. Promisiuni desarte. Lucruri care nu exista. Pur si simplu ele nu exista. Ca trag io cu dintii de atele lu baby.. ca mi place mie sa i dezmierd curul ala betonat.. ca l iubesc , da, il iubesc. Si e real si e aici. Mai real decat Barca.  Dar asta pana la punctul in care se consuma clipa. Ce incredere as putea sa am io in curu lu baby? Ce incredere sa am eu in ea? Si mereu a fost la fel. De fiecare daca cand i am dat ei sufletul meu.. a avut o grija fenomenala sa nu fie scutit de nici o lovitura. Nu! Nimic! Toate cutitele n el. Toate topoarele n el! Vezi ca ai scapat pe jos un pumnal! Baga l inapoi in pula mea! Infige l mai tare da l n mortii lui de pumnal! Demagogie si minciuna, dragi prieteni! Cea mai frumoasa si plenara iubire. Demagogie si minciuna!

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: