Atat!!

O noua viata si iarasi cu Baby. Destinul ne a jucat niste feste, dar ne am regasit in cele din urma. Si lumea a devenit magica, albastra… lumea e a noastra.

Nu cred eu in coincidente. Nu s omul pentru asta. Nici macar nu cred in sansa. Dar pentru ca Baby m a ajuns din urma o sa i dau vietii mele o sansa. Ultima. O sa ma las purtat de femeia careia i am scris dintotdeauna. O sa o urmez. Ce dor mi a fost de tine , Baby. Ce dor mi a fost in pula mea. De cate ori am murit fara tine, de cate ori am vomitat singur si trist prin taverne…

Si cat mi ai lipsit. Si cat te am asteptat. Te am asteptat. Au trecut ani, zeci de ani. Am vandut clipe ca sa supravietuisc. Am vandut futaiuri, nopti intregi, am vandut din mine pe rand toate organele.. am vandut timpul meu, baby… daca ai stii prin ce si prin cate am trecut. Prin ce coclauri am aterizat fara tine si cate pizde mi au trecut prin pat cand te cautam. In cate din ele nu mi s a parut ca te am gasit, Baby, iubirea mea demonica, marea mea dragoste. Si nu erai.. nu erai. Nu erai niciodata , nicaieri, niciunde.

Mi a fost atat de greu fara tine. Dac ai stii, Baby. Cate au incercat sa ma schimbe.. sa ma ia de la tine. Sa plec de la tine. N am plecat, am scrijelit cu unghiile, am strans cu dintii durerile mele. Am luptat ca un dement, pe toate fronturile. Am fost fortat sa mint ca nu te mai iubesc , Baby. Am mintit  am facut o. Am fost condamnat sa stau langa altele, sechestrat in bratele altora. Am supravietuit. Am supravietuit.

Nu am uitat. Nu am uitat niciodata. Si cand te uiti acum la mine, cand ma privesti in ochi, cand ma privesti direct in ochi,, stiu..stiu ca esti tu. Iti vad privirea… te ai intors la mine, Baby. Te ai intors. O simt pana n maduva oaselor. Soarta incepe. Soarta. Sortii. Totul incepe. Vreau totul! De data asta vreau totul! De data asta nu o sa mai pleci de langa mine, nu o sa te mai las sa pleci, Baby! De azi traim iar, de azi respiram lin iar.. de azi… de azi de azi. Nu va trebui sa astept nici macar pana maine.  De azi se intampla totul. De azi incepe petrecerea nebuna  viata nebuna. Ayyy ayy ayayaya Canta y no llores… sa traga tunurile, sa se taie panglicile… de azi incep adevaratele futaiuri, adevarata iubire.. de azi incepe muzica..arta… de azi. Vreau totul , Baby. De data asta totul! Totul! Totul! Totul

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: