Mrrrr

Sange sange sange… ce boala a trebuit ss ma cuprinda ca sa ma indrept cu viteza spre locul asta din univers? Univers nu metavers. Metaversul nu e pentru mine. In orice caz, o boala mintala incurabila imi sparge tamplele si mi se depune pe creier. Delir, nebunie..tocmai ca desfraul sa fie complet.

Sunt tot eu , dar cine sa ma ia in serios? Ce senzatie noua se naste in mine. Si cum imi excita dementa.. am transformat curul sotiei mele intr un lacas de cult. O sinagoga. O moschee.. o catedrala. Il iubesc si ma inchin la el cu desavarsire. De fiecare data cand trece pe langa mine ma inchin evlavios, si duc instantaneu mana la pula. Nebunie cu puritate suta la suta. Imi urmaresc sotia in casa ca o fiara. Ii urmaresc lacom curul in toata plenitudinea de stari si provocari, in sute de materiale si culori si realizez cat de mult il iubesc. Il iubesc efectiv, sunt de a dreptul indragostit el. Atat de indragostit incat imi vine sa mi o frec instant la vederea lui. In desfraul  asta nimic altceva n are forma.. n are inteles. Nu mi doresc nimic altceva. Sunt ca un animal la cursurile de dresaj. Dar dresorul azi nu foloseste mancare.. isi foloseste curul. Mi l arata si eu duc mana la pula. Daca l apropie simt cum vibrez, cum incep sa lesin. Cum ejaculez.

Ca sa ma detina, sotia mea isi misca fesele. N am nevoie de nimic altceva. Propavaduiesc imaginea in campul mintilor mele ca si cand as fi un apostol si l as propavadui pe dumnezeu. Pentru ca curul sotiei mele este Dumnezeul meu si e scris cu D.  Sa ling asa ceva este rezultatul atator rugaciuni pe care mi le spun in gand. Sa fiu eu alesul care linge curul asta este rasplata divina care mi se cuvine mie si numai mie pentru ca eu in el ma incred, in el traiesc si n el voi muri. Sa am eu onoarea sa mi indes pula in bomba asta de cur inseamna ca Dumnezeu ma iubeste. Are grija de robul sau, de servitorul umil.

O crunta nebunie mi se dezvolta in minte. O forma atipica de schizofrenie debordanta imi inlocuieste calm gandirea. Calm… imi fute mintea curul ala. Imi fute creierul incet ca o balada pe o plaja parasita. Sunt fara doar si poate sclavul , servitorul sotiei mele. Ma ademeneste, ma inconjoara. Si din cand in cand imi arata curul. Si pentru asta eu fac.orice, rup  musc din carne, si chiar ucid.

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: