4

Indiferent de cauza, de forma, de dinamica, de sarm, amor, dragoste, viata, obiceiuri, simplitate, complexitate, mi-am dat atat de bine seama ca un demon nu poate face niciodata un inger sa fie al lui. Iubirea lui predestinata tinde sa complexeze orice alt deznodamant. De aceea vorbesc aici ca intr-un horoscop ieftin, vulgar si fara pic de carisma.

Imi par cu totii o multime fada. In toata castitatea unei priviri. Mereu dezamagita. Mereu incantata. Casatoria ca un implant siliconat in creier. Nu o sa ma uiti niciodata.. iti jur. Si lacrimile care cad lasand in spatele lor doar vorbe. Atatea cuvinte.M-am saturat de cuvinte. M-am saturat de ingrediente, de modernitate, de restaurantele in care nu poti privi pentru ca toti sunt plini de cacat. Buzele care latra…

Totul doar pentru ea. Totul ca sa aiba un rost toata porcaria asta. Viata ca o continua clepsidra a ridiculitatii. Chiar daca atunci cand nimeni nu intervine,ea vede doar un cliseu. Chiar daca niciodata nu m-am simtit mai penibil ca in clipa in care mi-a spus ca nici fetele nu mai merg singure la baie. Chiar daca am fost desconsiderat, uitat si..

Ascult nirvana. Muzica e visare. Nu pot pricepe cum te pot alina niste manele. Cum te poate multumi un house sau un rap dezgustator. Nu pot pricepe de ce tiganii au o atat de mare importanta, de ce starnesc zambete si de ce sunt urmariti in mizerabilele telenovele de pe acasa. Imi sunt atat de straine toate aceste lucruri incat imi pare asa de rau ca nu sunt mort. M-as imparti pe bucatele. As vrea sa am ficatul in america si un rinichi in locul altuia aproape de putrefactie. Subreda societate. Ne amestecam ca niste rate. Altii care acapareaza multimea. Altii pentru care ar plange. Altii care mereu o sa conteze. Limpezimea si claritatea unei minciuni. Futaiul care inseamna amor. Dragostea care inseamna futai.

De azi razvan se linisteste. A vazut tot din ce era de vazut. A inteles mai mult decat ce era de inteles. Directia gresita a unei tornade. Si cat de mic poate fi un om..

Asadar, indiferent de maniere, de litere, de culoare, de farmec sau de bataile din stanga pieptului, un demon nu poate face niciodata un inger sa fie al lui. Chiar daca e un horoscop ieftin. Chiar daca viata nu mai are nici un sens. Chiar daca.. chiar daca..chiar daca..

Explore posts in the same categories: Jurnal de toamna

12 comentarii pe “4”

 1. Raluca Says:

  chiar daca viata e o continua clepsidra a ridiculitatii…

  e trist sa fii constient de caderea ta datorita profunzimii, dar in acelasi timp sa observi superficialitatea si ridiculitatea tuturor lucrurilor din jur…

 2. dianette Says:

  Respira, traieste, zambeste. Pentru tine! Demonul din tine are sa-ti fie recunoscator pentru asta!!
  Si ingerii au suflete negre.
  Chiar daca…

 3. rasarit Says:

  raluca ai zis-o atat de cuprinzator. in cateva cuvinte. excelent!

  d. a respira inseamna a ucide. chiar daca..

 4. dianette Says:

  Lasa asta. Macar azi. Sunt de o veselie debordanta. Fara motiv. Sper sa te molipsesti!!

 5. indiferent Says:

  Aparand „indiferent”, iar inteleg tot ce era de inteles in legatura cu indiferenta, dar recunosc ca te inteleg, nestand la vorbe nopti intregi cu tine. E adevarat. Nu m-a intrebat nici macar o persoana de ce dau importanta cuvantului care ma reprezinta in bloggosfera.
  Razvane, linistea ta nu va exista. Ai grija de tine.

 6. dianette Says:

  Hai R.. iar ai adormit. Vine iarna!!
  Toamna asteapta sa o asterni printre noi… are sa-ti para rau cand ai sa-ti dai seama ca tocmai a plecat…

 7. rasarit Says:

  ti am promis ca nu mai adorm. nu mai! gata! sunt cateva ceasuri de gandire. si o sa ploua atat de tare peste noi..

 8. dianette Says:

  atat de dulce si de plin … „”

 9. dianette Says:

  Pentru ca urasti intarzierile iar unele absente nu sunt evitabile.. LA MULTI ANI!!!-explicatiile le-am lasat in alte parti..

 10. dianette Says:

  Ai cetit explicatiunile?? Ma-ndoiesc, altfel nu mai zambeai! 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: