Mai exista stapane??

Stapanele. Raritatile cele mai mari ale naturii. Stapanele si aurora boreala. Una adevarata la cateva sute de mii. Amprentele pizdii in pacific. Stapanele se fut intr-un mod al dracului de bine. Isi leaga de partener niste vise.. trairi sau monotonii. Ele sunt instinctiv, coordonate de organele genitale si mai apoi de inima. Puterea cu care incearca sa cucereasca lumea. Stapanele si Alexandru Macedon. Candva, probabil viata va fi mai frumoasa..

Zilele trecute, am inteles ca aceste fiinta exista doar ca aparente. Ori se confunda cu neantul, care, obisnuit de fatete si linguseli incurca proprietatile lor vaste cu nimicnicia. Fraierii care mai bine ar tacea. Pulberea multimii in care Atena este rastignita. Teritoriul unde noi, suntem priviti drept ciudati. Vii cu ochii morti sau hadicapatii.

Am facut o greseala imensa. Apocaliptica. O greseala usturator de chinuitoare. In nebunia farmecului de a trai, am confundat o oarecare cu o stapana iar liricul vrajii de a mai spune cuvinte s-a stopat. Cleiul urechii. Sperma drept sirop. Frecarea manganului cu viteza luminii, si spumele sexului frumos.

Caderile noptii vazute din principiul minunatului sunt irelevante. Nu mai inteleg nimic din frumusetea nocturna. Nu stiu de ce acum becurile sunt aprinse doar pentru a lumina.
Iar ceea ce se numeste alb nu mai straluceste decat inspre cararile morfinei. Reala stapana nu minte niciodata. Nu comite acte de somnambulism desi uneori isi desface fesele in patru pentru a poleniza. Fluturii, bondarii sunt doar niste obiecte

Intr-o lume in care literatura decade mai rau ca niciodata, stapanele continua sa scrie. Scriu din amorul artei si pentru sine. Iubirile care pleaca din pisat si se sfarsesc odata cu ejacularea. Stapanele iubesc sexul insa detesta discutiile despre el.

Moda cizmelor roz s-a terminat. Au ramas cateva nuante. Circarii care continua sa traiasca. Eu nu vreau sa o mai fac. Eu imi doresc sa fug si sa ma gaseasca ei..undeva prin maldive. Vreau sa privesc palmierii si sa dau gata o sticla de vodca. Sa le dau la muie acelora care se vand infim si injust pentru nimic. Doar din dorinta mea de a continua.

Jocul e mort si totodata invie. Sare peste mijloc si ajunge undeva la inceput. Derulare albastra. Ca si cand idealismul este doar o obsesie. Ma constipa..

Universul este surprinzator de simplu pentru menirea lui. Doamne trezeste-ne, Suntem folositi ! Deraiam. Ne luam dupa niste fantome. Ajungem sa credem ca exista. E tragic !

Adevaratele stapane stau la capatul terrei. Precum lalelele negre. Nu cresc in copaci, nu se digera si nu traiesc multi ani. Stapana, in principiu, apare o data la o suta de ani. Si atunci extrem de vag. Imprejurarile sunt simple, ea lucreaza in supermarket-uri, e vegetariana, iar aspectul ei denota clasa. Nu exista stapana fara sa aiba, prin excelenta, stil. Stilul care diferentiaza nimicnicia de paradis. Amanta de nevasta. Placerea de pasiune !

Anunțuri
Explore posts in the same categories: Jurnal de bord

8 comentarii pe “Mai exista stapane??”

 1. diminutivata Says:

  cat zbucium , cata pasiune , cata senzualitate literara si totusi cata inocenta ! uau , scrii din ce in ce mai bine ! felicitari sincere si incandescente !

 2. 4sparrowhawk Says:

  stapane au existat (Cleopatra,Nefertiti,Afrodita) si vor exista.Sa creada in putin roz,in nuante;alearga pana la capatul lumii dar sa nu ramai condamnat la galera prins in bratele unei stapane

 3. rasarit Says:

  multumesc dimi. sper si eu..

 4. rasarit Says:

  eu asta imi doresc M. sa fiu prins in bratele unei stapane..

 5. 4sparrowhawk Says:

  atunci lasa-te prins R. gaseste stapana,daca nu cumva exista

 6. g1b2i3 Says:

  Iti doresti ceva aproape imposibil.Poate ca exista acea stapana pe care o cauti si te va prinde in brate.

 7. dianette Says:

  Mda. Tu intelegi acest „mda” ? Ca eu pe-al tau l-am inteles, candva. Ti-am mai spus ca atunci cand nu mai ai stapana…. esti un om liber. Poti sa traiesti, poti sa mori… e alegera ta. Poti porni in cautarea alteia. Asta face toti banii. Poti sa-ti alegi tu Stapana… nu o lasa pe ea. Aparentele.. sunt doar aparente.. cu substrat. Pui tu ghilimele, as always..

 8. rasarit Says:

  🙂 mda! :))) Multumesc M. , G1b2i3. Multumesc de asemenea D.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: